home about contact travelog resepi bahasa jerman

Contacts


Blog: jindrisska.blogspot.com
Email : siti.aisya.ibrahim@gmail.com
Twitter: @aisya816
Instagram: aisya816
Facebook: sori belum nak bagi lagi, hehehe

Kalau korang ada apa-apa blog idea yang korang nak aku tuliskan, ataupon apa-apa soalan random yang terlintas dalam otak, jemput2lah anta email ye. Insyaallah nnt aku reply ye. Hope we can be friends! :D

10 comments:

  1. semua da add. facebook ponn kite da add! hehe *stalkerberjaya*

    ReplyDelete
  2. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete
  3. Hai Akak :D
    Im joining yr GA hhee

    Nice to meet you cewah <3 <3

    ReplyDelete
  4. nanti kalau ada soalan pasal paypal saya contact sis kat email..hihi..
    so far xde soalan lagi..

    ReplyDelete
  5. Kak aku insya Allah hendak Kursus di VHS Bingen satu bulan.. sapa tahu aku boleh jumpa :))))

    ReplyDelete
  6. Akak kalau sudi saya nak gak tersenarai dalam bloglist akak...blog saya lokmanamirul.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Akak kalau sudi saya nak gak tersenarai dalam bloglist akak...blog saya lokmanamirul.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Assalam akak, saya ada soalan nk tanya pasal paypal boleh x balas mesej sye dekat email akk?? Saya dah DM akk tp x de respon. Ni email saya: fairuz.al96@yahoo.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...